dijous, d’octubre 30, 2008

les coses senzilles

Som als senzills moviments que ens donen la vida,
acompanyats
de les senzilles paraules que ens la reafirmen.
M’estic corpresa i relaxada en el meu silenci...
no m’apressa cap neguit ni espera !
no vull tornar encara...

País de somni que no fa comptes.

linea

Traspasses aquesta fina linea i as posat els peus dins la pau.
El temps s’alenteix,
el riu sona callant:
-reserves de sol clar en un dia de boira espessa matinal-
el silenci es palpa,
les hores s’aquieten.
I et tornes pau.

Les veus s’afluixen,
les passes s’alenteixen.
I jo soc pau.

balneari, vacances....!


3 dies de balneari als Banys de Sant Vicençs (molt aprop a La Seu d'Urgell), es també hotel de muntanya. Decoració solida i exquisida, tracte agradabilisim, menjar natural, d’herbes aromàtiques i gustatives, presentacions "de disseny". Vam entrar directament des de la carretera a l’hotel (quan entraves a la casa, ja no t'en recordaves que la carretera, era allà mateix) la finestra de la nostra habitació (que tot el dia vaig tenir oberta) donava al riu. Ens van fer 4 massatges complerts, per tot el cos: davant-darrera, parafangs, parafina, i banys amb l'aigua sulfurosa a 40 graus que hi tenen. Em tornat nous !, llàstima que no puguem tornar-hi deseguida !, aquesta es una teràpia que haurien de recomanar a tothom, es meravellós !

dimecres, d’octubre 29, 2008

disculpes


Aquest bloc es per distreure’m, per que ens distrèiem plegats, per informar, per aclarir, per donar pau, alegria, optimisme,...per donar a conèixer pensaments, persones, idees, projectes, fets, i tot el demés, i molt mes.

He estat quasi tres mesos de… “vacances” ?, em sap molt greu, tinc tantes coses que dir, que opinar, que ensenyar-vos, que oferir !, procuraré no fer-ho mes, a veure si començo des de ja, fotos boniques que he fet, llocs inoblidables que he conegut, visitat...i somniat ?, paraules que m’han corprès i que vull que conegue-ho, dones i homes que he conegut i que s’han portat, o han fet, o fan coses que m’agraden, vull omplir: de vida. Llibres, pel.licules, musiques, activitats, silencis, crits, angoixes pors…tenim de tot !

Recolliment de tardor. Dies curts, dies de pluja !

Avui...m’hi poso, m’hi poso de nou !!...

ara torno…vull tornar aviat...fins demà !