dilluns, de setembre 28, 2009

la frase d'avui ?

"treure l’entrellat dels teus somriures quan m’abraces !"
la lectura poética, que faré dijous vinent a Sant Sadurni d'Anoia. Será a les 8 de la tarda. Em pactat una durada de 1/2 o 3/4 d'hora (per les i els que os heu de llevar mes dora). Tindré l'acompanyament musical de piano i guitarra de fons, i en directa del bon amic: Paco Guirado. Ho estem preparan i ens agrada molt com queda. M'AGRADARIA MOLT VEUREU'S AQUELL DIA !.
Si creieu que podeu penjar aquest cartell publicitari en algún lloc que ho pugui llegir mes gent...feu-ho si os plau !!!!
gracies !!!

dissabte, de setembre 19, 2009


Sembla que a Sant Sadurní m’estimen molt...(agraeixo que m’estimin i es refiïn de mi !.Gràcies.) torno a fer-hi una lectura poètica el proper 1 d’octubre. HI ESTEU TOTS MOLT COVIDATS !!!

divendres, de setembre 11, 2009


aprofito per despertar-me avui (el nostre “gran dia” per catalanes i catalans) de la dormida de l’estiu vacacional, de la letargia calorífica dels dies de sol, d’haver incomplert la meva promesa d’escriure encara que sigui –només- un cop per setmana en aquest bloc. Comentaris i poemes, pensaments i actituds, reflexions, contradiccions i sentiments...vull seguir !, perquè m’omple, perquè os omplí ?, perquè no ens em de negar el que pensem !!!!!!!!!!, perquè em de tirar endavant...tota feixuga carrega ! . Avui engego amb l’11 de setembre...quin mes bon moment per els sentiments purs, que molts portem ja eterns ?, vull aprendre de les lliçons dels grans, vull plorar d’emoció sense contenir, vull ser real i no enganyar res ni ningú, vull viure feliç !!!!. Ahir vaig ser a un “mantra” en comunitat...terres i llengües diverses, països i homes cercats per gust. Serà per això que avui em sento el fruit ?
VISCA CATALUNYA, LLIURE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 de setembre/2009

sentiment de pertinença social.
De valors...en desmesura ?
De fons d’armari...de la consciència.
De creences que ens han portat
a caminar fins avui i fins demà...
de llengua estimada,
tradicions, cultura i art identitari...
De país en divisió de formes i d’opinions.
De contrarietats obvies,
de terra compartida i de conquesta.

Em descompasso, em congestiono,
em determino d’angoixa !.
Vull sobresortir de l’odi.
Vull parlar la meva llengua mare !.

Tot i tots, vius en derredor .
Estats, llengües, costums, creences...respecte !.
Plenitud de temps per saber escoltar.
“torre de Babel”, per descomprimir !.

Odi i angoixa, a l’oblit...

I que: Visca Catalunya, lliure !!