dilluns, de novembre 15, 2010

cinema


aquest dissabte a la tarda 20 de novembre el grup de Medi Ambient, Anoia Sud ens ofereix dues bones pelicules, per a tots els públics!, molt interessants! i gratuites!!

dijous, de novembre 11, 2010

abraçada AMMA !

el nenufar es el simból de l'amor i presidià el poliesportiu de Granollers, on van tenir lloc les abraçades, del diumenge 7 al dimecres 10 de novembre.
Mati fred. No hi fa res llevar-me a les 6...i reflexionar...que vaig a omplir-me de misticisme, de relax, de silenci, d’espera, de quietud, d’esperança. Arribar al lloc, formar una diversa cua de persones que volem creuré en nosaltres, en alguna cosa més, volem saber si necessitem i com sentim una abraçada estranya. Potser busquem un nou camí o volem esbargir dubtes. Gent variada o diferent amb signes de personalitat a la cara, expressió o vestit. La majoria, hem decidit estar aquí, en pau. L’amabilitat impera en tot l’acte. El relax i la lentitud sense pauses acompanya cada paraula que se'ns diu. Les hores passen, avançà el nostre torn, se'm recomanen uns gestos precisos, petites formules, correcció. M’arriba l’hora. Vaig descalça, sense bossa al braç, sense olleres, amb l’emoció continguda a la gola, humil, disposada, unes mans m’acosten. El meu cap s’apoia al seu costat dret. Em demana que digui unes paraules: “amma, amma”. En la meva “recessió” infantil del moment jo sóc la filla, i ella es la mare. M’abraça, la toco, sangloneixo. Passa tot, massa depresa. M’ha faltat “sentir” dins meu. L’any que be tornaré i em concentraré només en el seu abraç i en escoltar-me en silenci. Ara, per demà, sé l’ altra cosa que he de fer...des d'avui. Abraçar als qui m’aprecio. Abraçar-nos mès entre nosaltres. El missatge que em quedo es aquest: abracem-nos, ja!!

Les Luthiers - Los Suicidas


meravellosos, com sempre: LES LUTHIERS

diumenge, de novembre 07, 2010

pensament...


El pensament que em portarà a tu.

T'estimarè i t'odiarè al mateix instant!.

T'esperarè i et desitjarè tot a l'hora!

pensament petit que és revoluciona.

Dins meu la lluita, la llibertat...
l'emoció, l'angoixa i l'alegria...
i el mòn sencer ences, i fen-se miques.

porto en un farcellet amagat
totes les petiteses,
i avui...de nou! i encara. Desnutrides.

el que estimem?


es aixó...?, no se si es cap "chist". Les paraules les diu la mateixa fotografia!, esta clar...a la salud de tots!!, (està escrita a l'aparador d'una botiga del raval de Barcelona)

dissabte, de novembre 06, 2010

poems & blogs

iniciem...una "nova ratxa"? d'escriure coses al bloc...al fesbuk...i comunicar-me amb vosaltres, amb tothom i amb el mòn...Sona...si, sona!. A veure que faig...jo també me ho pregunto!. L'ultim que os deia aqui, era que presentavem aquest llibre...a la biblio de Piera. Va anar be. Vau venir un grupet "selecte", gracies!. Quasi ja no tenim llibres per vendre. Ha tingut molta aceptació, i va quedar molt bonic...continuar, continuar...a veure, a veure!
Be, os dire un secret. Avui os "ensenyo" el "meu" llibre de poems & blogs, aquest es "personalitzat"...veureu!, el primer dia que el vam "ensenyar" a Vilafranca, hi erem una colla dels que hi tenim poesia dins, llavors vam signar-nos'el els uns als altres, i jo per coneixer-lo i diferenciar-lo dels demes m'el vaig "tunejar" i aqui el teniu, ple de dibuixos!!, que hi vaig fent!!...


per cert, que hi falten dedicatories i signatures, espero que pugueu acabar "d'omplir-me'l" els que hi falteu...