dimecres, de gener 26, 2011

aplaudir

he anat a un enterrament aquest mati. Un veí del poble de tota la vida. Persona que ha estat tota la seva vida al carrer, darrera d’un taulell i vivint el pols de cada dia i l’actualitat de tot, amb les seves opinions més bones o mes dolentes, del tot sinceres i clares, fins al punt de ser tallant a vegades o si li semblava necessari. I a la seva manera, simpàtic. Un home de qui esperavem l'opinió quan el visitavem, i que molts recordarem amb estima. No m’he pogut estar d’aplaudir-lo a l’església, desprès de les paraules del rector de la parròquia, que ha fet un esquema breu i concís del seu pas per la vida i les seves maneres de fer i personalitat. I que ell mateix ha tractat i conegut com a veí, en els 19 anys que fa que viu i porta la religió catòlica, a tots els que aqui la volen escoltar.
Ningú m’ha seguit…Desprès, algú m’ha recriminat l’acció. Has dit que els aplaudiments son només pels músics i els concerts, i per les festes i les sales de festes, per l’art artistic, vols dir?, no per la vida?. no per la vida bona, que qualsevol, pot fer viscuda?
Ho sento, no hi estic d’acord!. No et puc combatre, ni ho pretenc…
He buscat a:.
Gran Enciclopèdia Catalana. Volum 2 ami-bag pag 292

I això, és el que em diu d'aplaudir:

aplaudidor. Que aplaudeix.
aplaudiment. Acció d’aplaudir. Fou rebut amb aplaudiments. Una empresa digna d’aplaudiment.
aplaudir. Batre de mans en senyal de viva aprovació, d’entusiasme. La gent aplaudia molt. Demostrar (a algú) l’aprovació, l’entusiasme, aplaudint o batent de mans. El públic l’aplaudí càlidament. Demostrar una viva aprovació (per una cosa). Tothom ha aplaudit aquest canvi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
i res… que digui que només val per “actuacions”, o llocs concrets. O és que la vida no es una “escenificació” constant de nosaltres mateixos?, reafirmem-nos i portem la pròpia vida, endavant, sempre endavant!!, i felicitem, i felicitem-nos, de saber fer-ho dignament. Les coses simples, senzilles i espontaneas, per sempre més, ens hauran de fer persones. I això és el que mes importa, per a mi...i m’agradaria molt que fos també per tots vosaltres...
sempre, puc equivocar-me...si...però, no puc ignorar els sentiments i la sensibilitat, que em sembla que ens manca a la societat aquesta, nostra!
El meu aplaudiment, Pere. Que ho sentis des d'allà on siguis, i que algú ho expliqui als teus nets. Com molt bé, ha dit en Ramon!!

un altre cap de setmana...-divendres







ja saveu que m'agrada dir-vos quines activitats, actuacions o altres que hi hagui a Piera. Donçs be...aquest cap de setmanam sé que hi ha TOT AIXO!!!!!!
i dues coses més que no puc enganxar-les...pero, que posso amb negreta aqui!





- divendres 28 - pel.licula: Precious - Espai Entitats, 19 h
- divendres 28 - comença el curs de Gestio Emocional-Casal de Joves i Grans - 19 h

- dissabte 29 - Fira d'Intercanvi, d'11 a 14 H
- dissabte 29 - obra de teatre: TAXI - Grup de teatre de Can Aguilera, Teatre Foment a les 22 h.

- diumenge 30 - excursió Pierenques - 11 h
on hi farè lectura de poesia!

dilluns, de gener 17, 2011

El llac dels signes



excel.lent musica, excel.lent bal.let, i records!, records!, records!, quina tarda inolvidable filla meva, oi?

copiem?


ei, amigues i amics poetes, pintors, musics, teatreros, i totes les demes disciplines artistiques que no anomeno...que hi sou...i que voleu donar-vos a coneixer...copiem?

diumenge, de gener 16, 2011

poca broma!!


a Polonia
els origens de Montilla...
ja,ja, ji,ji,jo,jo....

a veuré com "anirà" TOT, a partir d'ara?

divendres, de gener 14, 2011

exposició fotografica a l'Ateneu d'Igualada


la nostra exposició fotografica de natura -itinerant- ara la tenim al vestibùl del Ateneu d'Igualada. Ens agradaria molt que la veiesiu TOTES i TOTS. Consta de 24 fotos mida 40x50, i retraten la vida de la natura que ens envolta. La volem portar a TOTS el pobles i llocs que ens ho demanin. Fins ara, ha estat a Piera, a Vilanova del Cami i ara a l'Ateneu, properament serà al Hospital de Bellvitge. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i os la portem. Que la gaudiu!!
I si algù vol veure aquests llocs "en directe" també os els ensenyarem!!

Jisas de Netzerit - Pau Riba-The Mortimers


una petita mostra de la divertidissima actuació dels pastorets d'en Pau Riba i The Mortimers del dissabte passat. Per els que os la vau perdrà...demà dissabte actuen a Esparreguera. Se, de persones que repetiran i molt a gust!!

dijous, de gener 06, 2011

precios...

"te siento"

diumenge de cinema...


i diumenge........
l'Associació de dones/Cinèfils de Piera
al Casal de Joves i Grans i a les 18 h.
projectem la pel.licula: CLEOPATRA d'Eduardo Migdogna/any 2003. Una pelicula Argentina (gens coneguda) i amb una durada de 105 m. molt i molt simpàtica de les aventures d'una dona gran jubilada i una cantant adolescent, en gira. Realment recomanable!!

un atractiu cap de setmana...!


Pau Riba amb els seus "especials" pastorets, una actuació simpàtica i divertida, que tindrem a Piera, aquest dissabte 8 de gener. 22 h. Teatre Foment. preu 7 €

dimarts, de gener 04, 2011

e.mail, rebut...


avui he rebut un e.mail que m'ha fet molt feliç. I per aixó vull compartir-lo amb TOTES i TOTS els que se que m'aprecieu, i encara que a vegades (com es el cas) no digue-ho res, esteu aqui!. Estem lligats per el fil invisible...
Tú, amiga meva, de molts anys, de molts records, d'ausencies i retrovaments...sempre em dius (les comptades vegades l'any que ens veiem) que "veus" el que t'envio, que no tens temps de contestar, que t'agrada saber de mi, etc. i avui despres de la "acrivillada" de "10 power points" que os vaig fer -de cop- (i despres de molts messos sense reenviar res del que rebo de totes i tots, uns i altres)a unes quantes dones estimades i valorades, l'ultim dia de l'any que ja s'ha acabat, m'has enviat el missatge que amb el teu permis copio aqui sota...nomès os he canviat el nom...el secret de qui ets, queda entre nosaltres, pero!, vull dir al vent...que tu ets la meva amiga, i que m'ha agradat lo que m'has escrit amb tot el teu carinyo...i potser, fins l'any que be, oi?

Hola Pepita!

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANY!!!!!

Estic admirada de la teva capacitat internauta. Per mi el correu electrònic és feina, em passo hores a l´ordinador i quan acabo la feina, tinc més ganes d'anar a passejar que de veure més ppt o vídeos... però aquest matí que tinc un xic de tranquil·litat m´he entretingut mirant tot el que envies tan variat i interessant! M´agradat molt el de "quin perd els origens per identitat" i el video sobre la crisi econòmica!

Gràcies i que el 2011 sigui ple de salut, pau i il·lusions!

Una abraçada

Eduard i Maria


---------------------
deixem afegir............que VISCA LA COMUNICACIÓ INTERNAUTA, donçs!, que em fa retrovar l'amiga!!

dilluns, de gener 03, 2011

coneixem, Txumari Alfaro?



he trobat a: el periodico/teletodo del 31-12-2010...i em sembla que cal recomanar-ho...SOBRETOT per despres de festes. Desprès l'he buscat al google...busqueu i veureu!

CALDO DEPURATIU

És un remei que no té contraindicacions, qualsevol pot pendre’l. Només fa orinar molt. Per això és depuratiu!!

Ingredients:

6 fulles de col
1 mata petita d’api o 4 branques grosses
1 ceba
1 manat de julivert

és posa tot en una olla amb dos litres d’aigua. Es cou durant mitja hora molt lentament. Ha de fer sensació que gairebé no bull. Es deixa reposar mitja hora o més. Se’n prenen tres vasos al llarg del dia, i s’hi afegeix el suc de mitja llimona a cada got.

Us sorprendrà molt: notareu que teniu la pell de la cara més neta, que els cabells se us embruten menys, que heu rebaixat el volum del ventre, que és una ajuda important per retenir menys líquids.

el periodico – Txumari Alfaro-teletodo 31-12-2010
------------------------
marxo a comprar...