diumenge, d’agost 28, 2011

Estelades a Can Barça

dol per l'Heribert Barrera


El cant dels ocells - Pau Casals



necessitem MOLTS catalans/catalanes, com tu. Amics actuem, pensan en aquestes dues grans persones, que em de ser també nosaltres!!

divendres, d’agost 26, 2011

" josepa'S "



He "inventat" les
“ josepa'S “. Son agulles-flor per portar a qualsevol tipus de jaqueta, a la solapa. O enganxades a la bossa, motxilla..., o mil maneres que segur se'ns van acudint. En tinc moltes, i en vaig fent més... os en poso una petita mostra!. Les faig amb llanes i fils que recullo de tothom a qui l’hi sobren. Si en teniu que no sabeu que fer-ne i os fan nosa...ja ho sabeu!. Últimament també n’he fet amb cordons de sabates esportives o altres, i cintes varies, vaig fent noves, i variades combinacions. Intento no comprar res, i trobo noves possibilitats amb els materials que recullo.
Les venç directament a 2 € i a qualsevol botiga les trobareu per 3 €. Estan en un expositor blanc de poliespant, que encapçala el meu nom “ josepa’S ”, i també és reciclat. Si voleu os en puc enviar per correu, tantes com en volgué-ho, i cobran-vos el que em cobrin a mi de la tramesa. En penjaré mes models al meu facebook directament, i aquí també alguna altra.
Tinc al cap d’oferir-me a alguna casa important...
Os agraden?


parla'm en català


jo també crec que la millor manera que l'aprenguin els que arriben, i que no es perdi, és parlant català. És fàcil canviar de llengua, si te n'adones que realment el teu interlocutor o interlocutora, no t'entén. No passa res... però, -al meu entendre- cal començar parlant-li amb català, perquè si no això no ho solucionarem mai!!, llegiu l'article interessant que he rebut

NEVA DINS EL VIDRE: Si us plau, parla'm en català

dissabte, d’agost 13, 2011

A Catalunya, el meu país


estimar, treballar, cuidar, gaudir, respectar, contribuir, viure:
CATALUNYA
CATALUNYA
CATALUNYA

JO L'ESTIMO, LA RESPECTO, LA CUIDO I VULL QUE SIGUI DE TOTS ELS QUE PENSIN COM JO.

dilluns, d’agost 08, 2011